Informatie Over De Praktijk

Wanneer u voor het eerst bij een mondhygiënist komt maken we eerst een afspraak voor een intake, deze afspraak zal tussen de 45-60 minuten duren en is hoofdzakelijk onderzoekend. Tijdens de intake wordt de staat van uw tandvlees in kaart gebracht, waarna er een behandelplan en begroting met u worden besproken.

Uiteindelijk is het doel van de behandelingen bij de mondhygiënist een gezonde en frisse mond.

Afspraken die niet 24 uur/ 1 werkdag van te voren zijn afgezegd worden op basis van geplande behandeling in rekening gebracht.

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om uw afspraak goed te noteren, deze op te volgen of minimaal 24 uur/1 werkdag van tevoren te verplaatsen. Om te voorkomen dat een afspraak wordt vergeten, wordt er een week voor de afspraak een herinneringsmail gestuurd. Aan de balie wordt op verzoek ook een afspraakkaart aangeboden. De e-mails zijn een service en ontslaat u niet van de eigen verantwoordelijkheid

Praktijktijden

  • Maandag 8:00uur tot 16:30 uur
  • Woensdag 8:00uur tot 12:00uur
  • Donderdag 8:00uur tot 16:30 uur
  • Vrijdag 8:00uur tot 12:00 uur

De praktijk is het beste bereikbaar via e-mail.

Telefonisch is de praktijk ook bereikbaar, indien ik bezig ben met een behandeling dan wordt deze niet opgenomen en kunt u een bericht achterlaten op het antwoordapparaat. Spreek dan alstublieft uw naam, telefoonnummer en een eventuele boodschap in. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Klachtenregeling

Als u bij ons onder behandeling bent of bent geweest, heeft u waarschijnlijk gemerkt dat wij al het mogelijke doen u de hulp te bieden die nodig is. Toch kan het voorkomen dat u ontevreden bent over bepaalde zaken.

We zouden het erg op prijs stellen als u deze zaken met ons bespreekt.

Mochten we er onverhoopt niet uitkomen dan kunt u zich wenden tot de klachtencommissie van de paramedici.

Meer informatie: https://www.skge.nl/klachtenprocedure

U kunt ons bellen op 0650448664, een e-mail sturen naar Info@mondhygienistanoukdurge.nl of gebruik maken van het contactformulier.

© 2020 Mondhygienist Anouk Durgé | Alle rechten voorbehouden