Een Warm Welkom In Onze Praktijk

Mijn naam is Anouk Durgé en ik heb de opleiding Mondzorgkunde gevolgd aan de Hogeschool van  Amsterdam en ben afgestudeerd als mondhygiënist in 2011.

Mijn ervaring heb ik opgebouwd  in zowel een praktijk voor parodontologie als ook in verschillende algemene praktijken. Momenteel werk ik als zelfstandig mondhygiënist in een algemene praktijk en een mondhygiënistenpraktijk waar ik de afwisseling tussen parodontologie en preventie bij volwassenen en kinderen erg leuk vind.

De mond is een belangrijk deel van het gezicht en valt daarom direct op. Een gezonde frisse en schone mond is erg aantrekkelijk. Het geeft zelfvertrouwen om te kunnen lachen en praten zonder dat je je zorgen hoeft te maken van bijvoorbeeld een slechte adem, aanslag of een vieze smaak. Bij een goede mondverzorging komt meer kijken dan goed poetsen en twee keer per jaar naar de tandarts gaan. Met een regelmatig bezoek aan een mondhygiënist voorkom je mondproblemen. Een mondhygiënist is namelijk dé professional op het gebied van preventieve mondzorg.

De titel mondhygiënist is een wettelijk beschermde titel en mag alleen gebruikt worden indien de gene in het bezit is van een HBO diploma Mondzorgkunde. Om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen en de kennis op peil te houden volg ik meerdere geaccrediteerde cursussen en (na)scholingen per jaar

Tevens ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM); de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie ( NVvP), en sta ik geregistreerd
in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM).

U kunt ons bellen op 0650448664, een e-mail sturen naar Info@mondhygienistanoukdurge.nl of gebruik maken van het contactformulier.

© 2020 Mondhygienist Anouk Durgé | Alle rechten voorbehouden